Bai Tong Kaew - Thaise massages én Aromatherapie
logo
Home
De Praktijk
Massage therapieen
Praktijkruimten
Prijslijst
Afspraak maken
Contactformulier
Zakelijk / evenement
Gastenboek
Impressies
Yoga
Nazorg
Zo vindt u mij!

Massage therapieen. 

Bai Tong Kaew voert diverse massages uit. Hieronder volgt een korte uitleg van de massages die we bieden. 

De traditie van de traditionele thaise massage gaat vele eeuwen terug. De techniek is door boeddhisten vanuit India naar Thailand gebracht, waar zij verder is ontwikkeld. Thaise mensen zagen ziekte vroeger als een onbalans in het lichaam of de geest en gingen naar de tempel voor hulp. Daar kregen zij van de monniken spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden of een massage.

Aroma-therapiemassage

Een aroma-therapiemassage vindt plaats op de massagetafel. Door gebruik te maken van olie en speciale technieken vindt er een 'deep tissue massage' plaats, wat ontspanning geeft en u tot rust brengt. Bij deze massage houdt u uw ondergoed aan. Uiteraard kunt u zich verkleden. Voordat we beginnen wordt er gevraagd waar extra aandacht naar dient uit te gaan. 

Thaise massage

Bij deze vorm van massage worden de spieren aangedrukt en wordt het lichaam in diverse yoga technieken gebracht om daarmee de spieren los te krijgen. Een thaise massage vindt plaats op een massage matras. Voordat we starten vraag ik welke lichamelijke ongemakken u heeft om daarmee rekening te houden. 

Sportmassage

De sportmassage vindt plaats op de massagetafel. Door speciale aandacht uit te laten gaan naar de spieren, komen deze helemaal los en krijgt het lichaam als het ware een boost (om herstel te bevorderen). Deze massage is ideaal voor mensen die aanhoudende klachten hebben of het lichaam intensief gebruiken. U kunt zelf aangeven waar de aandacht naar uit moet gaan. 

 Optie: Kruidenstempelmassage

U kunt nu in combinatie met een thaise massage of aromatherapiemassage kiezen voor een kruidenstempelmassage. Na afloop van de behandeling wordt uw lichaam behandeld met gestoomde kruidenstempels. De stempels worden bereid volgens een geheim recept en bevatten natuurlijke ingredienten zoals citroengras, pandanbladeren en diverse thaise kruiden. De stempels bevorderen de bloedcirculatie en zorgen voor een ontspannend gevoel. De kruidenstempelmassage duurt 30 minuten.  

 

Yoga prive-les 

Sinds kort bied ik ook privelessen in de yoga aan. Door het beoefenen van yoga wordt het lichaam sterk en de spieren soepel. Een mooie aanvulling op de massage die ik geef! In een sessie van 1 uur laat ik zien welke oefeningen geschikt zijn en help ik je in eigen maken van de verschillende standen. Neem bij interesse contact met mij op!

Erotische massages worden door ons niet uitgevoerd.

Top
© Bai Tong Kaew  | info@baitongkaew.nl