BaI TONG KAew

Thaise massages én Aromatherapie

Behandelingen

Bai Tong Kaew voert Thaise drukpuntmassages uit. Hieronder volgt een korte uitleg.

Introductie

De traditie van de traditionele Thaise massage gaat vele eeuwen terug. De techniek is door boeddhisten vanuit India naar Thailand gebracht, waar zij verder is ontwikkeld. Thaise mensen zagen ziekte vroeger als een onbalans in het lichaam of de geest en gingen naar de tempel voor hulp. Daar kregen zij van de monniken spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden of een massage.

Thaise drukpuntmassage

Bij deze vorm van massage worden de spieren aangedrukt en wordt het lichaam ook in diverse yoga technieken gebracht om daarmee de spieren los te krijgen. Mijn massages zijn speciaal geschikt voor mensen die last hebben aanhoudende stress, lichamelijk ongemak (bijvoorbeeld bij het geven van borstvoeding), burn-out klachten. 

Een Thaise massage vindt plaats op de massagetafel. Voordat we starten vraag ik welke lichamelijke ongemakken u heeft om daarmee rekening te houden.

Door speciale aandacht uit te laten gaan naar de spieren, komen deze helemaal los en krijgt het lichaam als het ware een boost (om herstel te bevorderen). Deze massage is ideaal voor mensen die aanhoudende klachten hebben of het lichaam intensief gebruiken. De massages zijn stevig en zeker als u last heeft van vastzittende spieren zult u dit in het begin zeker voelen! 

Let op: heeft u diabetes, hartklachten of hoge bloeddruk of bent u herstellende van een operatie, neem dan eerst contact op met uw huisarts of een massage in uw geval mogelijk is!