BaI TONG KAew

Thaise massages én Aromatherapie


Gastenboek


Naam: Mandy

Bericht:
Ik kom nu bijna 2 jaar bij Phet. Phet zorgt ervoor dat ik steeds beter mijn lichaam leer kennen en er naar te luisteren.
2 jaar geleden had ik veel hoofdpijn. De hoofdpijn bleek te komen uit spierspanning uit mijn schouders en nek. Ze zorgde er eerst voor dat de hoofdpijn wegging en voelt goed hoe je spieren zijn en verhouden tot elkaar. Ik blijk vrij korte nekspieren te hebben en door het sporten werden ze zo kort dat er continue spanning was. Na haar advies train ik niet meer mijn schouders in de sportschool. Waardoor ik geen hoofdpijn meer heb.
Verder blijkt het dat verkeerde voedingsstoffen (stoffen die het lichaam moeilijk verwerkt krijgt; oa  teveel aan suikers, chemicaliën uit voedingsmiddelen, alcohol) worden opgeslagen in mijn spieren. Hierdoor komen mijn spieren vast te zitten en moet ik tijdens de sessies boeren wanneer de afvalstoffen vrijkomen door de massage (wat een rare gewaarwording is). Doordat de afvalstoffen vrijkomen, is er meer balans  in mijn lichaam en komen mijn spieren steeds meer tot rust.
Phet lost niet alleen het probleem op, maar gaat ook op zoek naar de oorzaak van het probleem.
Nu ga ik regelmatig om mijn lichaam in balans te houden.

Naam: Mineke

Bericht:
Ik heb al 25 jaar last van trillende benen, Restless Legs (RLS) genoemd. Het begon met 1 pilletje per dag via de huisarts en inmiddels zat ik al jaren op 6 pillen per dag, en dan nog maar niet te praten over de slapeloze nachten die ik hierdoor had. Het beheerst heel je leven, het is een aandoening waar geen enkele arts antwoord op kan geven waar het vandaan komt.
Totdat ik via mijn zoon bij Phet kwam. Ongelofelijk wat er is gebeurd. Zij heeft ontdekt dat de spieren in mijn benen ontzettend stijf zijn (waar je zelf niks van merkte) en daardoor stroomt je bloed niet goed door je benen wat de tintelingen en kriebels veroorzaken.
Ik heb enkele behandelingen gehad en ik ben zo goed vooruit gegaan dat ik nu 2 pillen per dag slik en nog een paar behandelingen en dan slik ik GEEN pillen meer.
lees verder in onderstaand bericht

Naam: Mineke

Bericht:
Er is echt een wonder gebeurd. Verder heb ik al jaren last van rugklachten, ook daartegen heb ik van alles geprobeerd zoals fysio, manueel therapie, dry needling en chiropratie, en niks hielp. Ook jaren met pijn rond gelopen totdat ook Phet precies de punten ontdekte waar het allemaal vastzit in mijn lichaam.
Phet spoort de oorzaak op waar de klachten vandaan komen. Ze is op en top een vakvrouw.
De behandelingen kunnen pijn doen maar dat is dan ook nodig. Phet weet precies de plekken te vinden waar de klachten vandaan komen en weet ze feilloos te behandelen.
Verder is Phet een heel aardige vrouw waar je je gelijk op je gemak voelt.
Ik ben zo blij dat zij mij verder kan helpen, ik zit veel lekkerder in mijn vel en voel me meer ontspannen en slaap nu tenminste een hele nacht door.
Dus mensen: blijf niet langer met klachten rondlopen maar maak een afspraak bij Phet. Je zit veel lekkerder en ontspannen in je vel en dat willen we toch allemaal?

Naam: Sharda

Bericht:
Hoi allemaal,  vandaag voor de 3e behandeling geweest bij Phet. Ik kan mijn arm nu nabijna 10 maanden weer bewegen. Piet onderzoekt tot de diepste punt. Ze lost het zeker op. Zeer tevreden. Ik komnu geregeld langs voor massage met mijn partner die ook sport. Hijis gelukkig af van zijn klachten dankzij Phet. Echt een aanrader en ook de mensen die in de zorg werken. Ik ben erg tevreden. Phet doet haar werk uitstekend.


Naam: Sharda

Bericht:
Ik ben zeer tevreden met Bai Tong Kaew , Thaise massage. Ik kwam met slijmbeursontsteking.  Ik loop vanaf november 2022 met deze klachten. Bij de fysiotherapeut geen resultaat. Ik kwam 3 weken geleden de eerste keer. Ik ging tevreden terug. Kon al zeker meer bewegen met mijn arm. Ik kreeg oefeningen mee om te oefenen. Vandaag voor de 2e keer voor de massage. Niet te geloven. Alsof deze mevrwonderen doet. Ik kan nu zoveel met mijn arm. Ze behandeld niet alleen de plek waar je pijn hebt, maar je hele lichaam. Ik slaap nu veel beter en de pijn wordt minder. Bai Tong Kaew is echt een aanrader. Ik ben ontzettend tevreden. Ik adviseer een ieder om het te proberen..

Naam: Rachel

Bericht:
If you are looking for relief from tight, dull, aching muscles.. this is THE place to go. I’ve been dealing with chronic lower back and neck pain for as long as I can remember, which has never been resolved by any physio or massage therapist.. until now. After one massage, I immediately felt the difference.. long term!! I knew I have found a place that I will be coming back to. Phet also identified other problem areas that I have ignored.
If I could give Phet more than 5 stars, I would! Thank you so much!!


Naam: Arjan

Bericht:
Phet is de beste Thaise Masseuse! Ze vind elke spier die vast zonder dat je zegt dat je daar klachten hebt. Je loopt echt weer als nieuw naar buiten! Als je van stevige en pijnlijke massages houdt ben je bij Phet aan het juiste adres. Ik kom er elke maand en moet er zelfs een uur voor rijden


Naam: Izzy

Bericht:
Al meerdere keren langs Phet geweest. Zij is een top masseuse, aandacht naar de klant toe . Ze gaat zeer gedetailleerd te werk en lost alle lichamelijke klachten op het gebied van spieren, dus ik adviseer dan om minstens 120min in te plannen bij haar, maar met één uur zul je ontspannen naar huis gaan.
Naast haar top kwaliteit van masseren, is Phet ook erg open naar de klant toe, dus lekker babbelen tijdens de massage kan geen kwaad en eventueel tips om je lichaam flexibel te behouden.
U zult tevreden naar huis gaan, gegarandeerd.
Naa rak jang
Groetjes


Naam: Anne

Bericht:
Ik had al jaren klachten aan mijn heup en schouders en zowel fysiotherapie, dry needling, sporten, als relaxmassages, niets hielp. Op aanraden van mijn beste vriendin heb ik uiteindelijk een afspraak met Phet gemaakt, sceptisch ging ik er naar toe. Maar wat een verademing was t al na de eerste massage! De dagen erna slaap ik dieper en sta ik niet meer vermoeid op. Ik kan mijn lichaam al weer veel beter bewegen. Phet weet feilloos de probleemplekken te vinden en gaat door totdat de knopen verdwenen zijn. Daarnaast is ze een bijzonder lieve en warme vrouw, en heel kundig in wat ze doet. Binnenkort start ik ook met yoga bij haar, om te zorgen dat mijn lichaam èn geest in balans gaan komen. Ik ben heel erg blij dat Phet op mijn pad is gekomen, en hoe ver weg je ook woont (ik kom uit Den Bosch) het zijn de kilometers echt waard!


Naam: Sjoerd

Bericht:
Na lang (veel te lang eigenlijk) te hebben rondgelopen met rugpijn toch maar langs Phet geweest voor een behandeling. Dat zij proffesioneel is merk je gelijk als zij begint met masseren. Zij weet feilloos de pijnpunten te vinden en nog eens heel apart met haar voetzool. Dat is heel bijzonder. Heb 1 behandeling gehad en voel nu al gelijk verschil. Kan niet wachten op de vervolg behandeling. Ik raad het iedereen aan met chronische pijnen. Het is echt het proberen waard!!


Naam: Irene

Bericht:
Peth is mijn heldin. Na jaren aanrommelen, ben ik nu vastbesloten om van mijn chronische pijnklachten af te komen en ik heb na de 1e behandeling al een hele grote verlichting gevoeld, vandaag voor de 2e keer geweest, op naar de 100% herstel. Voor het eerst voel ik totale aandacht voor alle pijnpunten in mijn lijf en ik heb er veel nieuwe ontdekt, ze vindt ze allemaal! Als mijn lichaam weer in balans is ga ik bij haar verder met een aantal yoga sessies, om te leren de balans vast te houden.
Behalve dat ze heel professioneel is, is ze ook bijzonder lief en gezellig en niet onbelangrijk, haar adres is gemakkelijk te bereiken, parkeren is gratis en heb je geen auto, dan is het 10 minuten lopen vanaf metrostation Capelse Brug. Wacht niet langer zou ik willen zeggen, je bent het waard!

Naam: Cindy

Bericht:
Phet is geweldig ! Ze is ontzettend lief, vriendelijk en vooral heel professioneel. Ze weet de pijnpunten feilloos te vinden en eigenlijk de pijnpunten achter de pijnpunten. Ik voel me zoveel "lichter" sinds ik bij haar ben. Fysiotherapie, Osteopathie en Acupunctuur konden niet hetzelfde resultaat bereiken als Phet. Ik rij heel graag vanuit Breda naar Rotterdam voor een behandeling van Phet. Absolute aanrader !

Naam: Bianca

Bericht:
Als ik iemand iets moest aanraden dan is het peth ! Na wat fysio behandelingen bleef het eigenlijk bijna zelfde ! Maar zeker na 2 massage’s van peth gaat stuk beterde en om alles goed los tehouden doe ik er nu privé joga lessen bij ! 1 woord voel me echt heerlijk daarna ! En ze let heel goed op de houding ! Dus ik nu ook ! Zeker met me werk !

Naam: Trudi de kwaadsteniet

Bericht:
Ging naar phet voor mijn hand daar zir een verkleving in.
Na een uur masseren en mijn arm was het al beter
Na nog een behandeling en oefeniging met mijn hand .
Is het heerlijk dat ik alles met mijn hand en arm eeer alles kan
Volgende stap was de behandeling van mijn benen .
Een jaar na een lies ontsteking kon ik nog steeds niet wandelen
Altid pijn in mijn been maar na 2 behandelingen van phet is
Het opgelost en kan ik weer heerlijk ver lopen zonder pijn
Morgen nog even een na behandeling van mijn onderrug.
Phet dank je wel dat je dit voor elkaar heb gekregen trudi

Naam: Biemla

Bericht:
Ze heeft mij geweldig gemasseerd zoiets heb nog nooit meegemaakt zo goed alle punten .


Naam: Lee

Bericht:
Ik ben bij Phet geweest. Zij heeft me heel goed geholpen. Ik heb last van spieren hele lichaam.
Zo goed van haar behandeling


Naam: Ploy

Bericht:
I had a great massage from Phet! I had a lot of problems with my back and whole body. It was hard to move! The massage is a very special technique and healing power! Now i feel much better and i want to make a new apppointment! Highly recommend! Thank you very much Phet!


Naam: mark

Bericht:
had heel veel depressie klachten en lichamelijk schouder heup en rug klachten en die voel ik met de dag vooruit gaan dit is gewelig en lost mijn problemen op yoga en deze massage gr mark


Naam: Annelie

Bericht:
Nu één keer gemasseerd door Phet en meteen een vervolgafspraak gemaakt. Zeer doeltreffend en verlichtend. Masseert precies op de goede plek. Ze kijkt naar het hele lichaam en dat is heel fijn.


Naam: Maaike

Bericht:
Zeer goede massage, ook volg ik Yoga. Echt top, ik heb nu een manier van sporten gevonden samen met Phet wat bij mij past.
Ik voel me ook steeds fitter door alles wat Phet met mijn lichaam doet.


Naam: Richard

Bericht:
Ik ben nu twee keer gemasseerd en merk al veel verschil. Mijn kuiten,schouders,handen en nek voelen veel losser aan.
De masage gaat goed diep om de bron van de stijve spieren aan te pakken.
Phet is met alle aandacht bij de massage , is zeer kundig en correct.


Naam: Jannie

Bericht:
Ik heb last van een stramme nek en schouders, door naar Phet te gaan en daar zeer goed gemasseerd te worden voelt het stukken beter aan.
Gaat nu met regelmaat naar haar toe, want ze masseert  bijzonder goed.
Phet bedankt .


Naam: Peter

Bericht:
Ben sinds kort in behandeling bij Phet, de massages zijn heel erg doeltreffend. Al langer last van kramp in mijn benen maar na de eerste keer masseren is deze kramp helemaal verdwenen. Deze is niet meer teruggekomen tot op de dag van vandaag. Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ook de techniek waar ze mee masseert is bijzonder te noemen. Zij gebruikt een "stokje" voor de diepliggende spieren om juist bij deze spieren te komen. Uiterst doeltreffend! Ik voel dat mijn lichaam soepeler is geworden en dit al na een paar keer gemasseerd te zijn door Phet. Ik ben daarnaast ook yoga gaan doen, wat in combinatie met de massage perfect is! Phet is uiterst secuur en kundig te noemen. Daarnaast ook een correcte vrouw, als massage en als yoga lerares absoluut een aanrader! Ga zo door Phet.


Naam: Lou

Bericht:
Ik heb al 5 maanden  last van mijn rechter schouder.
en voor de tweede keer bij Phet geweest, en werd er zeer goed  gemasseerd.
de pijn is heel veel minder en kan mijn arm weer meer bewegen.
bedankt Phet.


Naam: Dana

Bericht:
Een Thaise massage van Na Phet was precies wat ik nodig had een aantal maanden geleden doordat ik te vaak op één zij slaap. Doordat ik zelf Thaise ben en al heel wat Thaise massages heb gehad, kwam ik met deze pijn terecht bij Na Phet en ik merkte meteen dat zij de knoopjes wist te vinden. Dit was even doorbijten maar de nacht erna sliep ik heerlijk, terwijl ik de nacht ervoor huilend van de pijn wakker werd. Het is dat ik een studentenbudget heb, anders lag ik elke week op het massagematje van Na Phet.


Naam: Gyan

Bericht:
Een zeer goede massage. Gelijk na de massage voelde de spierpijn in mijn nek en schouders al minder aan. echt aan te raden


Naam: Linda de Kwaadsteniet

Bericht:
Ik ben vandaag voor het eerst naar Phet gegaan. Het was heel verrassend. Ik heb al een jaar last van mijn nek. De chiropractor had me een al een heel eind geholpen. Zat helemaal vast. Kon helemaal niet mijn nek bewegen. Heeeeel erg veel pijn. Nekwervels zat niet goed. Maar mijn spierpijn is nooit helemaal weggegaan. Phet pakt elke spier aan. Ze weet precies wat ze moet doen. Ze voelde knopen. En raakte plekken aan, waar ik inderdaad last van had. Nu is mijn nek losser. Ik voel dat ik nog wat sessies te gaan heb. Maar Phet is echt ervaren en ik voel me mobieler. Dankjewel Phet. En je bent een hele lieve en vriendelijke vrouw.


Naam: Nathalie

Bericht:
Ik was al langer op zoek naar een masseur die deep tissue massage kan doen. Phet is niet alleen sterk maar heeft ook de juiste tools en ervaring om juist die diepste knopen te raken.
Heb meteen een vervolgafspraak gemaakt!


Naam: Danielo

Bericht:
Phet je ben geweldig. Niemaand kon me helpen met al mijn spierklachten, jij deed het in 3 behandeling. Geweldig echt een aanrader. Top thx Phet


Naam: Tamara

Bericht:
Ik vind Phet super professioneel. Ze weet alle knopen en harde spieren te vinden.  Het zijn geen relaxte massages maar massages waar het lichaam beter en soepeler van wordt! Een aantal keren geweest nu en ik merk ook echt,  dat ik soepeler/ leniger ben. Phet is een echte aanrader!


Naam: Monique

Bericht:
Vandaag weer een "onderhoudsbeurt" gehad bij Phet.  Zoals altijd weet ze precies de spierknopen te vinden. Even op de tandjes bijten maar dan weet je ook zeker dat alles weer los is. Als afsluiting altijd een hoofdmassage. Zo ontspannen dat ik bijna in slaap val.
Voorlopig blijf ik elke 4 weken naar Phet gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Dank je wel Phet!


Naam: Danny

Bericht:
Ik ben gisteren bij Phet geweest echt een heerlijke massage.
Na de behandeling (ik had daarvoor erg last van mijn rug) voelde het meteen een stuk beter en soepeler, al geldt dat niet alleen voor mijn rug.
echt een super ervaring, dankjewel Phet.


Naam: Cornel

Bericht:
Sinds een paar maanden onder behandeling van Phet. Hiervoor alles al geprobeerd om van een spierknoop in mijn schouder af te komen. Dry needling, sportmasseur, Mylogenics, fysio, kraker noem maar op. Eerste keer 2 uur gemasseerd, bleek dat er nog veel meer vast zat, 2e keer zelfs 3 uur. Ik ben er nu vanaf en moet alleen nog elke 4-5 weken even terug voor "onderhoud" en dat dan voor een uurtje. Phet is een geweldige masseuse die precies aanvoelt waar het mis zit, ze zit er nooit naast. Groot respect ook dat ze het zo lang volhoudt. Ik ben een blijvertje ! Veel dank Phet, je bent een professional !


Naam: Marinus

Bericht:
Ik ben net terug van een heerlijke massage waar mijn beenspieren weer lekker soepel zijn gemaakt.  Een echte aanrader
Dank je wel
Phet


Naam: Rina

Bericht:
Laatst geweest bij Phet (Bai Tong Kaew). Haar massage was erg ontspannend. Zij wist de knelpunten die ik had te ontdekken en heeft die aangepakt. Zij heeft mij goed geholpen en verstaat haar vak! Heel erg bedankt hiervoor, Phet!


Naam: Michiel

Bericht:
Sinds een paar maanden uitstekende massage gehad en problemen vakkundig opgelost. Zeer goede massage en uitleg ben dan ook zeer tevreden.
Veel dank en een aanrader!!!


Naam: Juanita

Bericht:
Inmiddels 3 jaar geleden dat ik voor een behandeling aanklopte bij Phet. Ik had last van mn ( pijnlijke )schouders. Het is de moeite waard. Ik koos voor een traditionele Thaise massage. In beginsel helemaal niet ontspannend, maar het heeft geholpen! Phet is zeer professioneel en ook nog creatief (kunstzinnig). Tegenwoordig kies ik voor een gebalanceerde behandeling waarbij ik  ontspannend /stressvrij ik mn werkweek begin.
Dank je Phet!


Naam: Johan

Bericht:
Phet heeft de klachten die ik gekregen door mijn staande beroep, grotendeels kunnen verhelpen, mijn klachten waren aan rug en benen.
De massages zijn goed en zeer ontspannend.
Dank je Phet


Naam: Eric

Bericht:
Nog nooit zo goed gevoeld na een massage. Phet wees, zonder het haar te vertellen, waar ik last van had, knopen te vinden en deze goed te behandelen. Gelijk een vervolg afspraak gemaakt! Na jarenlang klachten gehad te hebben die door de fysio niet verholpen konden worden weet ik nu zeker dat dit bij Bai Tong Kaew wel gaat lukken!


Naam: Frank

Bericht:
Ben al paar keer geweest voor een massage telkens als weer weg ga voelt mijn lichaam stuk soepeler. Hoofdpijnen zijn ook monder hevig geworden! Hoop dat in de toekomst volledig er van af ben! Ik geloof erin! Dankje wel!


Naam: pieter hollemans

Bericht:
Je ben mij gaan masseren zonder dat je wist wat de klachten waren. Na een zeer intense massage ( stevig zonder pijn te doen) mijn spieren weer een heel stuk soepeler gemaakt.
Nu voel ik mij heerlijk loom  en ontspannen en snel weer een vervolg afspraak gemaakt.
Vakwerk Phet!


Naam: Davine Fer

Bericht:
Gisteren een thaise/aromatherapie massage gehad bij jou, en je wist precies waar ik last van had in mijn rug en vooral mijn benen! Het heeft erg geholpen bedankt daarvoor. Tot gauw weer!


Naam: elly

Bericht:
hoi phet  ik wil je even bedanken voor de goede massage voor dat ik bij je kwam was ik moe hat geen energie in mijn benen  en ik hat dikke voeten zins  je mijn behandeld voel ik me goed en ben ook al afgevallen je bent super. ik ben blij als de 2 weken weer om zijn dan kan ik weer even ontspannen  en dan voel ik me veel beter ik  zit weer goed in me vel .dank je wel
en tot gouw groetjes van mijn


Naam: Danny

Bericht:
Helemaal blij met Phet. Ik kon m'n rug en nek niet meer bewegen en inmiddels door Phet weer soepel! Ik kom snel terug! Echt 'n aanrader. Bedankt!


Naam: Gerda&Jilles Franke

Bericht:
PHET wij wensen jouw heel veel succes


Naam: Jolanda

Bericht:
Vandaag bij Phet geweest. Intens genoten van haar kennen en kunnen. Nummer staat nu onder speeddail 1. Heerlijk! Zeker een aanrader!


Naam: Davine Fer

Bericht:
Hoi Phet, ik heb gisteren je schilderijen kunnen bewonderen op de kunstmarkt in Barendrecht en wilde even zeggen dat ze echt werkelijk prachtig zijn, heel veel succes in jouw werk.


Naam: Anita

Bericht:
Hallo Phet,
De site ziet er super leuk uit. Net zo leuk als jij de klanten altijd ontvangt.
Groeten Anita


Naam: Jilles Franke

Bericht:
Phet is geweldig! Ze weet wat ze doet en ik voel me geweldig na een massage!