BaI TONG KAew

Thaise massages én Aromatherapie

Over mij

Mijn naam is Waleerat Khunchum. Mijn roepnaam is Phet en ik ben geboren in Kamphaeng Phet, Thailand.

In Thailand heb ik een opleiding tot masseuse gevolgd en ben gespecialiseerd in massage en spa. Ik heb jaren gewerkt als masseuse en manager in een spa in Chiang Mai, Thailand. Sinds 2005 woon en werk ik in Nederland.

In 2013 ben ik gestart met Bai Tong Kaew. Bai Tong Kaew is een verwijzing naar mijn ouders, naar wie ik mijn bedrijf heb vernoemd. In Thailand is respect tonen naar je ouders namelijk heel belangrijk. Ik ben gespecialiseerd in het geven van aroma-therapiemassages (gediplomeerd).

Voor meer uitleg kunt u onder behandelingen verder kijken. Ik neem mijn werk zeer serieus en vind het klantencontact heel belangrijk. ik hecht veel waarde aan ethiek en moraal in mijn werk en wil dit uitdragen in mijn werk. Zo geef ik stevige massages die de zelfhelende kracht van het lichaam bevorderen.

Bai Tong Kaew biedt enkel nette massages aan en GEEN erotische massages.
Ik wil u graag op uw gemak stellen. Voordat we met de therapie starten, stel ik u vragen over uw lichamelijke conditie en gesteldheid om daarmee optimaal resultaat te bereiken. Na de therapie zorg ik voor een kopje thee en praten we even na. 

Voor het maken van een afspraak of het stellen van vragen kunt u vrijblijvend met mij contact opnemen.  Ik hoop u graag te zien bij Bai Tong Kaew!